maandag 6 december 2010

Telefoneren voor dummy's met John's Phone

Terwijl heel wat jongeren dromen van een iPad onder de kerstboom, heeft het Nederlandse bedrijf John Doe het gat in de markt gevonden : een mobiele telefoon zonder nutteloze functies.

John's Phone is het tegenovergestelde van een smartphone. Het design en de functies zijn beperkt tot het strikte minimum. Het toestel beschikt enkel voor een schakelaar om aan en uit te zetten, cijfertoetsen en 2 knoppen "Hello" en "Bye". Daarnaast kan je ook met 1 schakelaar het belsignaal regelen of uitzetten. De fabrikant noemt het toestel - terecht - dan ook 's werelds simpelste mobiele telefoon.

Het beschikt ook over maar één ringtone. Geen display, geen fototoestel, geen internet of e-mailen. Daardat al die functies ontbreken kan je 3 weken lang je telefoon gebruiken met 1 batterijlading.

Ook aan het praktische is gedacht : de achterkant is een notaboekje om telefoonnummers op te slaan. Zo zijn je telefoonnummers ook beschikbaar als het toestel uit staat. John's phone is beschikbaar in 6 kleuren, waaronder wit, zwart en goud. Vanaf 69 euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten