maandag 13 december 2010

e-mailbeheer volgens de regels

Time management experts zijn het er over eens : 2 keer per dag e-mails beheren is het best voor een productieve werkdag. Met AwayFind mist u geen enkele belangrijke e-mail.

Vrijwel niemand volgt het advies van de time management experts als het gaat om e-mail. Door slechts enkele keren per dag e-mails te behandelen denken we belangrijke en dringende boodschappen van klanten of collega's te missen. Nochtans kan het anders.

AwayFind werkt op basis van regels die u zelf definieert om dringende e-mails te identifieren. Als er een tijdskritische e-mail binnenkomt dan krijgt u een SMS, een berichtje op messenger of een tweet. U kan ook e-mails laten doorsturen naar collega's. Zo kan u uw mailbox sluiten voor heel wat uren en wordt u niet afgeleid.
In slechts 5 minuten kan u de filters instellen. U kan verschillende e-mailaccounts koppelen van zowel GMail, Exchange 2003, Exchange 2007 of een IMAP mailbox.

Met de persoonlijke assistent voor uw mailbox kan u zich concentreren op uw taken, zonder iedere keer gestoord te worden. Bovendien kan u het ook gebruiken tijdens vakanties. U wil niet alle e-mail tijdens uw vakanties lezen, maar enkel de allerbelangrijkste.

Voorlopig kan je gratis inschrijven op www.awayfind.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten