vrijdag 27 mei 2011

SharePoint 2010 - Welke templates zijn beschikbaar ?

sharepoint 2010 templates sjablonen
SharePoint stelt gegevens centraal voor iedereen beschikbaar. Hierdoor verhoogt de productiviteit van kenniswerkers. Er kan ook efficiënter met klanten en business partners gecommuniceerd worden.

Met een SharePoint Template (sjabloon) kunt u snel en eenvoudig een nieuwe SharePoint pagina in SharePoint 2010 opzetten.
Een SharePoint template is een voorgedefinieerde pagina waarop layout en webparts zijn aangebracht. Binnen SharePoint zitten er vooraf gemaakte templates en kunt u ook zelf templates maken op basis van reeds bestaande pagina’s.
De volgende sjablonen (templates) zijn beschikbaar binnen SharePoint 2010 :

Lege templates


  • Lege site : Een lege site die u aan uw wensen kunt aanpassen.

Samenwerken


  • Team site : Een site waar teams informatie snel kunnen maken, ordenen en delen. De site bevat een documentbibliotheek en lijsten voor het beheren van aankondigingen, agenda-items, taken en discussies.
  • Documentwerkruimte : Een site waarop collega’s samen aan een document kunnen werken. De sjabloon bevat een documentbibliotheek om het primaire document en ondersteunende bestanden in op te slaan, een takenlijst om taakitems toe te wijzen en een lijst met koppelingen naar bronnen die verwant zijn aan het document.
  • Groepswerksite : Deze sjabloon biedt een groupware-oplossing waarmee teams snel en gemakkelijk gegevens kunnen maken, ordenen en delen. De sjabloon bevat de lijsten groepsagenda, circulatie, memo van telefoongesprek, de documentbibliotheek en andere basislijsten.

Vergaderen


  • Basis vergaderwerkruimte : Een site om een vergadering te plannen, te organiseren en bij te houden. De site bevat lijsten voor het beheren van de agenda, deelnemers en documenten.
  • Lege vergaderwerkruimte : Een lege vergadersite die u kunt aanpassen aan uw behoeften.
  • Vergaderwerkruimte voor besluitvorming : Een site voor vergaderingen waarbij de status wordt bijgehouden of besluiten worden genomen. De site bevat lijsten voor het maken van taken, het opslaan van documenten en het vastleggen van besluiten.
  • Vergaderwerkruimte voor informele bijeenkomst : Een site om informele gelegenheden te plannen. De site bevat lijsten voor het bijhouden van deelnemers, het geven van een routeschrijving en het opslaan van foto’s van de gelegenheid.
  • Vergaderwerkruimte met meerdere pagina’s : Een site om een vergadering te plannen, te organiseren en bij te houden. De site bevat lijsten voor het beheren van de agenda en de deelnemers en daarnaast twee lege pagina’s die u kunt aanpassen aan uw behoeften.

Inhoud


  • Blog : Een site waarop een persoon of een team ideeën, opmerkingen en expertise kan plaatsen waar anderen commentaar op kunnen geven.

Lees ook


SharePoint 2010 – Stroomlijn uw informatiebeheer

Promotie


Probeer Hosted SharePoint 2010 gratis gedurende 30 dagen bij Telenet - Hostbasket

Geen opmerkingen:

Een reactie posten